Obuolių „Šarlotė“
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanilinis cukrus
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Obuoliai, dideli, 3 vienetai
- Cukrus, 2 stiklinės
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Aliejus, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Pilam aliejų ir gerai išmaišom. Įberti persijotus miltus su kepimo milteliais.
Obuolius nulupti ir supjaustyti.
Kepimo forma patepti aliejumi. Dedam obuolius ir užpilame tešla. Kepti 200 C temperatūroje apie 45-50 min.
Kai pyragas truputį atšals – apversti ir greičiau valgyti :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-01-25 18:07
Siandie isbandytas sarlotes receptas bet pagal kita recepta. Nereik kelimo milteliu,riebalu. 3kiausiniai,stikline miltu ir stiline cukraus,cinamonas. Labai greitai gaminas ir lb skanus
2012-10-22 07:56
kaip saknu niam niam niam
2011-09-21 16:26
labai skanu
2011-08-05 10:19
2015-10-21 09:07