Obuolių „Šarlotė“

Obuolių „Šarlotė“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanilinis cukrus
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Obuoliai, dideli, 3 vienetai
  • Cukrus, 2 stiklinės
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Aliejus, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius išplakti su cukrumi. Pilam aliejų ir gerai išmaišom. Įberti persijotus miltus su kepimo milteliais.

Obuolius nulupti ir supjaustyti.

Kepimo forma patepti aliejumi. Dedam obuolius ir užpilame tešla. Kepti 200 C temperatūroje apie 45-50 min.

Kai pyragas truputį atšals – apversti ir greičiau valgyti :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
rima
2015-10-21 09:07
pritariu linai,man sis pyragas skaniausias, be jokiu kepimo milteliu ir aliejaus,dregnas,,
lina
2015-01-25 18:07
Siandie isbandytas sarlotes receptas bet pagal kita recepta. Nereik kelimo milteliu,riebalu. 3kiausiniai,stikline miltu ir stiline cukraus,cinamonas. Labai greitai gaminas ir lb skanus
jokubas
2012-10-22 07:56
kaip saknu niam niam niam
laura
2011-09-21 16:26
labai skanu
anonimas 2
2011-08-05 10:19