Obuolių šerbetas

Obuolių šerbetas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
  • Obuoliai, švieži, nuvalyti, 7 vienetai
  • Cukrus, 2 stiklinės
  • Putojantis vynas, 1 stiklinė
  • Vanduo, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Obuolius sumesti į smulkintuvą ir sumalti į tyrę.Tyrę sudėti i puodą, užpilti stikline vandens ir pavirti porą minučių.Tada supilti cukrų išmaišyti ir vėl pavirti, bet neužvirinti. Nukelti nuo ugnies, supilti citrinos sultis, taurę šampano. Viską išmaišyti ir padėti į šaldiklį sustingti.

Tai puikus šerbetas karštai vasaros dienai ir šiaip, kai norima pasimėgauti ledais. Gaivu, skanu ir nekaloringa :)

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Jolanta M.
» Rašyti komentarą
» Komentarai