Obuolių tortas su varške
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Citrinos, žievelė, 1 vienetas
- Citrinos, žievelė, 1 vienetas
- Lazdyno riešutai, smulkinti, 100 gramų
- Sausainiai, 400 gramų
- Kiaušiniai, tryniai, 4 vienetai
- Sviestas, 100 gramų
- Cukrus, 100 gramų
- Vafliai, 1 vienetas
- Obuoliai, 500 gramų
- Varškė, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Obuoliai nulupami, supjaustomi plonomis skiltelėmis ir apvirinami parūgštintame ir pasaldintame vandenyje. Skiltelės išgriebiamos ir nuvarvinamas skystis. Cukrus, sviestas, tryniai, varškė, riešutai, sutrinti sausainiai sumaišomi, įlašinama citrinos sulčių, suberiama tarkuota žievelė. Į formą įdedamas vaflis, ant jo sukrečiama pusė masės išklojus obuolių skilteles, sudedama likusi masė. Tortas atšaldomas ir puošiamas sausainiais, riešutais, obuolių skiltelėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai