Obuolių tortas su varške

Obuolių tortas su varške
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, žievelė, 1 vienetas
  • Citrinos, žievelė, 1 vienetas
  • Lazdyno riešutai, smulkinti, 100 gramų
  • Sausainiai, 400 gramų
  • Kiaušiniai, tryniai, 4 vienetai
  • Sviestas, 100 gramų
  • Cukrus, 100 gramų
  • Vafliai, 1 vienetas
  • Obuoliai, 500 gramų
  • Varškė, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:

Obuoliai nulupami, supjaustomi plonomis skiltelėmis ir apvirinami parūgštintame ir pasaldintame vandenyje. Skiltelės išgriebiamos ir nuvarvinamas skystis. Cukrus, sviestas, tryniai, varškė, riešutai, sutrinti sausainiai sumaišomi, įlašinama citrinos sulčių, suberiama tarkuota žievelė. Į formą įdedamas vaflis, ant jo sukrečiama pusė masės išklojus obuolių skilteles, sudedama likusi masė. Tortas atšaldomas ir puošiamas sausainiais, riešutais, obuolių skiltelėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai