Olandiška pievagrybių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pienas, 0.5 litro
- Vanduo, 0.5 litro
- Sviestas, 50 gramų
- Pievagrybiai, 150 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Sūris, fermentinis, 200 gramų
- Druska
- Juodieji pipirai, malri
- Petražolės, smulkintos
Gaminimo instrukcija:
Keptuvėje su sviestu arba margarinu pakepame kubeliais supjaustytą svogūną ir susmulkintus pievagrybius. Suberiame miltus. Nuolat maišydami po truputį supilame pieną.
Į šią masę įpilame 0,5 l verdančio vandens. Kai sriuba užverda, suberiame sutarkuotą fermentinį sūrį, paskaniname druska, pipirais ir nukaičiame.
Patiekdami sriubą pabarstome susmulkintomis petražolėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai