Olandiška pievagrybių sriuba

Olandiška pievagrybių sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pienas, 0.5 litro
  • Vanduo, 0.5 litro
  • Sviestas, 50 gramų
  • Pievagrybiai, 150 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Sūris, fermentinis, 200 gramų
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malri
  • Petražolės, smulkintos
Gaminimo instrukcija:

Keptuvėje su sviestu arba margarinu pakepame kubeliais supjaustytą svogūną ir susmulkintus pievagrybius. Suberiame miltus. Nuolat maišydami po truputį supilame pieną.
Į šią masę įpilame 0,5 l verdančio vandens. Kai sriuba užverda, suberiame sutarkuotą fermentinį sūrį, paskaniname druska, pipirais ir nukaičiame.
Patiekdami sriubą pabarstome susmulkintomis petražolėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai