Olandiška salierų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinė, 100 gramų
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Sultinys, mėsos, 1 litras
- Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Salierai, 200 gramų
- Sūris, tarkuotas, fermentinis, 80 gramų
- Druska
- Citrinų sultys
Gaminimo instrukcija:
Salierai nuvalomi ir sutarkuojami. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami su margarinu, po to įberiama miltų, viskas dar kiek pakepinama ir praskiedžiama sultiniu. Sriuba dar 10 min. pavirinama ir nukeliama nuo ugnies.
Trynys ir grietinė sumaišoma su trupučiu sultinio ir supilama į sriubą. Suberiamas sūris. Sriuba pagardinama druska ir citrinos sultimis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai