Olandiškai kepti svogūnai

Olandiškai kepti svogūnai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Batonas, 200 gramų
  • Svogūnai, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Pienas, 2 stiklinės
  • Kiauliena, kumpis, pjaustytas, 2 valgomieji šaukštai
  • Sūris, smulkintas, fermentinis, 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus
  • Druska
  • Pipirai, juodieji
Gaminimo instrukcija:

Svogūnai nulupami, supjaustomi smulkiomis skiltelėmis, pusiau ištroškinami ir išpilami į sietą. Keptuvė ištepama aliejumi, į ją sudedamos piene (vienoje stiklinėje) išmirkytos batono riekelės, ant jų užkrečiama pakepintų svogūnų. Kiaušinis suplakamas su pienu (kita stikline), įberiama druskos ir pipirų, viskas sumaišoma su kumpio kubeliais ir supilama į keptuvę ant svogūnų. Viršus apibarstomas tarkuotu sūriu. Kepama orkaitėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai