Olandiškai kepti svogūnai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Batonas, 200 gramų
- Svogūnai, 500 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Pienas, 2 stiklinės
- Kiauliena, kumpis, pjaustytas, 2 valgomieji šaukštai
- Sūris, smulkintas, fermentinis, 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus
- Druska
- Pipirai, juodieji
Gaminimo instrukcija:
Svogūnai nulupami, supjaustomi smulkiomis skiltelėmis, pusiau ištroškinami ir išpilami į sietą. Keptuvė ištepama aliejumi, į ją sudedamos piene (vienoje stiklinėje) išmirkytos batono riekelės, ant jų užkrečiama pakepintų svogūnų. Kiaušinis suplakamas su pienu (kita stikline), įberiama druskos ir pipirų, viskas sumaišoma su kumpio kubeliais ir supilama į keptuvę ant svogūnų. Viršus apibarstomas tarkuotu sūriu. Kepama orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai