Olandiškas kiaušinių padažas

Olandiškas kiaušinių padažas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Vanduo, 2 valgomieji šaukštai
  • Citrinų sultys
  • Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Į emaliuotą indą įmušami kiaušinių tryniai, įdedama sviesto, įpilama vandens ir plakant kaitinama vandens vonelėje, ne aukštesnėje kaip 70° C temperatūroje. Kai padažas sutirštėja ir praranda žalio kiaušinio skonį, pagardinamas citrinos sultimis, druska. Tinka prie viščiukų, žuvies, žiedinių kopūstų, brokolių patiekalų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
lli
2016-01-02 17:45
fainas receptas