Olandiškas ryžių apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ryžiai, 250 gramų
- Sultinys, 2 stiklinės
- Pomidorų padažas, 4 valgomieji šaukštai
- Dešrelės, 200 gramų
- Graikiniai riešutai, 50 gramų
- Sūris, fermentinis, 50 gramų
- Druska
- Taukai (kiaulių)
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Dešrelės supjaustomos griežinėliais ir sumaišomos su pomidorų padažu, pagardinama, sudedama į išteptą riebalais, džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą. Sultinyje išverdama biri ryžių košė ir sudedama ant dešrelių. Viršus pabarstomas riešutais, tarkuotu sūriu. Kepama orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai