Olgos šventinė silkutė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Silkė, sūdytos, 5 vienetai
- Svogūnai, 4 vienetai
- Lauro lapai, 4 vienetai
- Vanduo, virintas, šaltas, 50 mililitrų
- Augalinis aliejus, 50 mililitrų
- Actas, 6%, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Kvapieji pipirai, žirneliai, 5 vienetai
- Dižono garstyčios, malti, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Silkes nuplaukite, nupjaukite uodegą ir pilvo dalį. Pašalinkite kaulus. Silkę supjaustykite pailgais gabalėliais.
Į stiklinį indą sudėkite žiedais pjaustytus svogūnus, pilkite aliejaus, acto, suberkite visus prieskonius ir supilkite vandenį. Išmaišykite ir sudėkite silkės gabaliukus. Palikite marinuotis 8 - 10 valandų.
Silkės gabaliukus išimkite iš marinato ir sudėkite į silkinę. Papuoškite daržovėmis ir žalumynais.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-10-21 22:40
Silke kaip silke nieko naujo
2014-02-15 16:45
pramušė pavadinimas
2017-07-04 19:43