Olla podrida
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiauliena, 150 gramų
- Veršiena, 150 gramų
- Kiaulienos lašiniai, 150 gramų
- Dešrelės, rūkyta, 1 vienetas
- Žirniai, 150 gramų
- Kopūstai, 0.5 vieneto
- Morkos, 350 gramų
- Bulvės, 4 vienetai
- Salierai, 0.5 vieneto
- Jautiena, su kaulu, 250 gramų
- Pomidorai, 2 vienetai
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, 6 vienetai
- Druska
- Petražolės, smulkinta, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Mėsa ir lašiniukai užpilama 2 L šalto vandens ir užkaičama. Po 1—2 val. supilami per naktį pamirkyti žirniai ir prieskoniai. Kai mėsa beveik išverda, sudedama nuvalytos, smulkiai supjaustytos morkos, bulvės, svogūnai, česnakas, supjaustyti kopūstai, o po 10 min.— supjaustyti pomidorai. Sriuba dar paverčiama, kol suminkštėja produktai. Po to mėsa išgriebiama, išimami kaulai. Dešrelės supjaustomos griežinėliais ir sudedamos į sriubą. Viskas dar kartą užvirinama. Į išvirusią sriubą įberiama petražolių lapelių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-10-06 14:58
Visai skani sriubyte gavosi . Tik as nedejau tiek daug ivairios mesos. idejau kelis gabliukus kiaulienos ir viskas.
2009-09-17 00:08
belenkas, turbut sitas receptas kaip dejo i sriuba ka tik turejo po ranka bet reiks pamegint kaska panasaus
2009-11-23 18:13