Olla podrida

Olla podrida
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiauliena, 150 gramų
  • Veršiena, 150 gramų
  • Kiaulienos lašiniai, 150 gramų
  • Dešrelės, rūkyta, 1 vienetas
  • Žirniai, 150 gramų
  • Kopūstai, 0.5 vieneto
  • Morkos, 350 gramų
  • Bulvės, 4 vienetai
  • Salierai, 0.5 vieneto
  • Jautiena, su kaulu, 250 gramų
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai, 6 vienetai
  • Druska
  • Petražolės, smulkinta, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Mėsa ir lašiniukai užpilama 2 L šalto vandens ir užkaičama. Po 1—2 val. supilami per naktį pamirkyti žirniai ir prieskoniai. Kai mėsa beveik išverda, sudedama nuvalytos, smulkiai supjaustytos morkos, bulvės, svogūnai, česnakas, supjaustyti kopūstai, o po 10 min.— supjaustyti pomidorai. Sriuba dar paverčiama, kol suminkštėja produktai. Po to mėsa išgriebiama, išimami kaulai. Dešrelės supjaustomos griežinėliais ir sudedamos į sriubą. Viskas dar kartą užvirinama. Į išvirusią sriubą įberiama petražolių lapelių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
linksmute
2009-11-23 18:13
Na , sitai sriubai labjau tiktu "muzikines" sriubos pavadinimas. Jauciu pavalgius toki derineli kaip kopustai ir zirniai - veliau tokia muzika su kvapu namie kyla ! Siaip ,receptas neblogas , nuo saves galiu prideti , kad bet kokia sriuba verdant , visada skaniau gaunasi , kai idedi keliu rusiu mesas.
wirgisa
2009-10-06 14:58
Visai skani sriubyte gavosi . Tik as nedejau tiek daug ivairios mesos. idejau kelis gabliukus kiaulienos ir viskas.
artas
2009-09-17 00:08
belenkas, turbut sitas receptas kaip dejo i sriuba ka tik turejo po ranka bet reiks pamegint kaska panasaus