Omletas su batono piršteliais

Omletas su batono piršteliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Pienas, 9 valgomieji šaukštai
  • Batonas, 3 riekės
  • Svogūnų laiškai, 2 saujelės
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Sūris, mocarela, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Vienam omletui 2 kiaušinius lengvai išplakti su žiupsneliu druskos, žiupsneliu pipirų ir 3 valgomaisiais šaukštais pieno. Gautą masę pilti ant įkaitinto sviesto, kepti ant silpnos ugnies. Kol dar omletas keptuvėje skystas, mesti susmulkintą mocarela sūrį, berti susmulkintus svogūnų laiškus, kelis pomidorų griežinėlius. Kepti uždengus dangčiu. Stebėti, kad neprisviltų.

  2. Batono piršteliams batono riekes supjaustyti išilgai. 1 kiaušinį lengvai išplakti su žiupsneliu druskos ir 3 valgomaisiais šaukštais pieno. Batono pirštelius pamirkyti kiaušinio plakinyje, kad gerai įsigertų. Kepti ant įkaitinto sviesto kelias minutes iš abiejų pusių.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Ieva Visockytė
» Rašyti komentarą
» Komentarai