Omletas su grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Pienas, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Pievagrybiai, 0.5 stiklinės
- Sūris, fermentinis, 30 gramų
- Augalinis aliejus
- Sviestas, 20 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Svogūną supjaustyti ir apkepti įkaitintame aliejuje iki ausinės spalvos. Tada į keptuvę sudėti pusiau perpjautus pievagrybius ir kepti minutę laiko.
Kiaušinius išplakti su žiupsneliu druskos. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir supilti kiaušinių plakinį ir kepti pora minučių. Tada, vienoje omleto pusėje, sudėti keptuvės turinį, mentele perlenkti omletą ir dar keletą minučių kepti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai