Omletas su persikais

Omletas su persikais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Persikai, 2 vienetai
  • Druska
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Sūris, fermentinis, 200 gramų
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš kiaušinių, miltų, pieno, druskos išplakame omletą.

  2. Persikus nulupame, supjaustome gabalėliais.

  3. Omletą supilame į keptuvę su sviestu ir kepame, laukiame, kol viena pusė gražiai apskrus. Kai omletas apskrunda jį apverčiame ir uždedame supjaustytus persikus bei uždedame sutarkuotą fermentinį sūrį. Uždengiame keptuvę dangčiu ir laukiame, kol sūris išsilydys.

  4. Patiekiame su susmulkintomis petražolėmis.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Profesionalas
2014-09-27 13:30
Fu kaip neskanu CIA net visai ne pusryciai