Omleto vyniotinis su rūkyta karka

Omleto vyniotinis su rūkyta karka
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 5
  • Kiauliena, (karka), 1 vienetas
  • Paprika, 2 vienetai
  • Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, 1 valgomasis šaukštas
  • Miltai, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Jei karka per sūri nuverdame. Nukaukiname, susmulkiname. Pakepiname su smulkiai pjaustytomis paprikomis, pagardinam prieskoniais.

  2. Kiaušinius paplakame, įmaišome miltus, pagardinam prieskoniais pagal skonį. Turim gauti omleto masę. Ją paskleidžiam ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepak 180°C temp., kol gražiai apskrunda.
    Išimtą susukam į ritinį kartu su kepimo popieriumi ir šiek tiek atvėsinam.

  3. Kai šiek tiek pravėsta vėl išsukame, aptepame majonezu ir padažu, ant viršaus paskleidžiame paruoštą karkos įdarą. Gražiai susukame ir dar apie 10 min. pakepiname 180°C temp. orkaitėje.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Laura
» Rašyti komentarą
» Komentarai