Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos

Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulės kojos, 6 vienetai
  • Druska, 1 stiklinė
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Česnakas, 1 galva
  • Malti lauro lapai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Džiovintas bazilikas, 3 žiupsneliai
  • Juodieji pipirai, 3 žiupsneliai
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Kojas gerai nuskusti ir išmirkyti vandenyje.

  2. Virti lėtai apie valandą puode su druska ir prieskoniais, svogūnu.

  3. Po to išimti, sudėti į aliejumi pateptą skardą, apiberti smulkintais česnakais, sumaišytais su nedideliu kiekiu tų pačių prieskonių, o jei reikia, tai ir druskos.
    Dėti į įkaitintą 180C orkaitę ir kepti dar apie pusvalandį.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Mindaugas
» Rašyti komentarą