Orkaitėje kepta lašiša
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lašišų filė, gabalai, 500 gramų
- Fermentinis sūris, 200 gramų
- Česnakas, 4 skiltelės
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Krapai, švieži, smulkinti, 1 stiklinė
- Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
- Dižono garstyčios, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Dubenėlyje sumaišykite aliejų, citrinos sultis, garstyčias, druską, trintą česnaką ir krapus.
Žuvies gabaliukus dėkite ant folijos, aptepkite aliejaus mišiniu, uždenkite foliją ir pašaukite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę. Po 25 minučių atsargiai atidenkite foliją, užbarstykite fermentinio sūrio ir kepkite, kol sūris gražiai apskrus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-12-24 13:04
Receptas neissamus ir netikslus. Tačiau aš pagal jį visada pradedu kepti lašiša. Tiesiog panaudoju truputuka fantazijos. Šiuo metu neturėjau garstyčių tai panaudojau svogūnų laiškų. Gavosi super . Tik nepamirškit gražiai patiekti ant. Stalo su salotos lapais, mažais pomidoriukais, ir kubelių citrinos
2016-07-26 15:51
Jei norit, kad tikrai nebūtų per sausa, tiesiog sviestuko įdėkit... Labai geras skonis. super...
2016-02-28 17:10
Labai neissamus receptas.. 4 skilteles ar galvutes cesnako? Is kur atsirado citrinu sultys ir kur dingo garstycios?
2016-02-19 11:23
kur panaudoti garstycias
2018-01-03 09:58