Orkaitėje kepta žuvis

Orkaitėje kepta žuvis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žuvis, Jūrų vėgėlė
  • Petražolės
  • Prieskoniai
  • Raudonas vynas, naminis, 50 gramų
  • Sūris, Kamemberas
  • Abrikosai, džiovinti
Gaminimo instrukcija:

Žuvis parduodama jau be galvos ir uodegos. Tai tik atšaldyti, peiliuku nuvalyti odą – žuvis yra bežvynė, bet reikia pašalinti gleivių sluoksnį. Išimti vidurius – jų būna labai nedaug.

Žuvį supjaustom gabalais. Dedam prieskonių, petražolių ir gerai išmaišom.

Kepimo formą patepti aliejumi, sudėti žuvį ir įkaitintoje iki 190-200 laipsnių orkaitėje kepti 10 minučių.

Formą ištraukti, ant žuvies sudėti sūrio ir džiovintų abrikosų gabalėlius. Abrikosų galima daugiau – tikrai skanu su žuvimi.

Taip pat sudėti virtų bulvių griežinėlius. Viską apipilti vynu – turėjau naminio vynuogių vyno.

Formą vėl šauname į orkaitę ir kepame dar 15 minučių.

Labai paprasta, skanu ir gražu :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Virginija
2011-01-28 17:11
iš nuotraukų tai atrodo neiškepus gerai o , arselis:
skanumelis
2011-01-22 23:56
niam niam
2010-03-29 19:17
Atrodo labai skaniai , o skonis tikriausiai dar skanesnis oku2:
Margarita iš Klaipėdos
2010-03-23 19:59
žuvies pavadinimas angliškai - KINGKLIP