Orkaitėje kepta žuvis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žuvis, Jūrų vėgėlė
- Petražolės
- Prieskoniai
- Raudonas vynas, naminis, 50 gramų
- Sūris, Kamemberas
- Abrikosai, džiovinti
Gaminimo instrukcija:
Žuvis parduodama jau be galvos ir uodegos. Tai tik atšaldyti, peiliuku nuvalyti odą – žuvis yra bežvynė, bet reikia pašalinti gleivių sluoksnį. Išimti vidurius – jų būna labai nedaug.
Žuvį supjaustom gabalais. Dedam prieskonių, petražolių ir gerai išmaišom.
Kepimo formą patepti aliejumi, sudėti žuvį ir įkaitintoje iki 190-200 laipsnių orkaitėje kepti 10 minučių.
Formą ištraukti, ant žuvies sudėti sūrio ir džiovintų abrikosų gabalėlius. Abrikosų galima daugiau – tikrai skanu su žuvimi.
Taip pat sudėti virtų bulvių griežinėlius. Viską apipilti vynu – turėjau naminio vynuogių vyno.
Formą vėl šauname į orkaitę ir kepame dar 15 minučių.
Labai paprasta, skanu ir gražu :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-22 23:56
2010-03-29 19:17
Atrodo labai skaniai , o skonis tikriausiai dar skanesnis oku2:
2010-03-23 19:59
žuvies pavadinimas angliškai - KINGKLIP
2011-01-28 17:11