Orkaitėje keptas Kamemberto sūris su miško grybais ir žolelėmis

Orkaitėje keptas Kamemberto sūris su miško grybais ir žolelėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sūris, kamemberto sūrio ritinėlis, 1 vienetas
  • Sviestas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Pipirai, juodieji
  • Svogūnai, smulkiai sukapotas, 1 valgomasis šaukštas
  • Mairūnas, šviežias arba raudonėlio lapelių, 2 vienetai
  • Česnakas, laiškai, 2 vienetai
  • Grybai, kepimui paruoštų miško, 1 sauja
  • Cukrus, rudasis
  • Vynas, baltas, sausas, 30 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Orkaitę įkaitinti iki 190 laipsnių temperatūros. Išpakuoti sūrį, jį paguldyti ant lengvai alyvuogių aliejumi patepto kepimo popieriaus lapo. Lapo kraštus užlankstyti ir surišti vielute ar virvute. Sūrį orkaitėje kepti apie 8 minutes. Kol sūris kepa, įkaitinti mažą keptuvę su trupučiu alyvuogių aliejaus ir sviestu. Į keptuvę dėti svogūną ir grybus, įberti druskos, pipirų, rudojo cukraus, viską lengvai apkepinti. Kai grybai lengvai apkepa, supilti vyną, sumažinti temperatūrą ir pakepti dar keletą minučių. Žoleles susmulkinti ir suberti į grybus. Kamembertui iškepus, nukirpti vielutę ar virvutę, atlankstyti popieriaus kraštus ir ant sūrio viršaus sudėti karštus grybus.Patiekti su mėgstama duona ir valgyti kamembertą bei grybus tepant ir dedant ant duonos riekelės. Skanaus!

Išmokite prancūziškų patiekalų gaminimo paslapčių Čiop Čiop Prancūzijos virtuvės kursuose spalio 27 d. http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-39

Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite http://www.ciopciop.lt

Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482

Receptą atsiuntė: Čiop Čiop
» Rašyti komentarą
» Komentarai