Orkaitėje keptas paršelis

Orkaitėje keptas paršelis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Paršelis, apie 5kg, 1 vienetas
  • Majonezas
  • Lauro lapai
  • Druska, 5 valgomieji šaukštai
  • Bulvės
  • Grybai
Gaminimo instrukcija:

Paršelį sumarinavau įvairiais prieskoniais: su majonezu, laurų lapeliais, druska. Laikiau 2 paras balone, kad įsimarinuotų. Vidų kimšau su bulvėmis ir grybais. Kepti reikėjo apie 3 valandas nelabai aukštoje temperatūroje.

Skanaus

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Sandra
2017-09-02 11:24
Valgau mesa , bet tokio vaizdelio nenoreciau ant stalo matyti. Per ziaurei atrodo
ne - vaginetaras
2014-02-03 20:59
zmogus is prigimties turi valgyt mesa. tie atsale vegetarzmogiai tai tas pats kas genetiskai modifikuoti, plastikiniai pomidorai, auginti ziema po ultravioletinemis lempomis...lapus jie grauzia,jei taip toliau isvis issigims zmonija.. vegetarai tas pats kas homoseksualai, tai nenormalu,tiesiog gamtos taip sutverta..
GÜLEN
2013-03-22 01:03
PARAZITAI JUS, NE ZMONES!
Dar prieš dešimtmečius, pats genijus Albertas Einšteinas pasakė:

„Niekas kitas taip nepagerins žmonių sveikatos ir nepadidins gyvybės žemėje išlikimo taip, kaip žmonijos perėjimas į vegetarinę mitybą.“

Stebinantys žodžiai tuo metu, kai dar mažai kas žinojo apie mitybos įtaką sveikatai, aplinkai, klimatui, pasauliniam badui, gyvūnų ir žmonių teisėms. Jeigu Albertas Einšteinas tuo metu būtų disponavęs šiuolaikinio mokslo žiniomis, tai jo pasisakymas užtikrintai būtų pakeistas sekančiai:

„Niekas kitas taip nepagerins žmonių sveikatos ir nepadidins gyvybės žemėje išlikimo taip, kaip žmonijos perėjimas į veganinę mitybą
Dzidzi
2011-10-24 15:08
Nesuprantu, kodel vegetarai ir veganai eina i kiaulienos skyriu ir tada raso komentarus. Nieks jusu nevercia nei ziuret nuotrauku, nei pirkt, nei gamint, nei valgyt tokiu parseliu. Man pavyzdziui labai gerai atrodo viduramziu puota rengiant toki patiekala ant stalo padeti. Beje, tiems, kurie megsta mesa ir dar nori patarimu, pasiulysiu arba bulvem ir grybais prieskoniuota parsiuka kimsti (uzsiuvant pilva virvele), arba marinuoti cesnakais, lauro lapais, svogunais, juodais ir kvapniais pipirais, druska ir aliejumi. Dar girdejau, kad patariama is prieskoniu, vandens ir aliejaus toki skystymeli pasidaryti, kuriuo kepant isore patepi, kad butu traski bet sultinga. Siap marinavimas mazai skiriasi nuo karkos kepimui paruosimo. Skanaus! Ir saunuole Ilona! Nekreipk demesio i kitu nuomone..
Robertas
2011-10-07 12:24
That'll do Pig.. That'll do.