Orkaitėje keptas ungurys

Orkaitėje keptas ungurys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ungurys, 1 kilogramas
  • Juodieji pipirai, 4 vienetai
  • Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Salierai, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Druska
  • Petražolės
  • Citrinos, griežinėliai
Gaminimo instrukcija:

Jauni unguriai kepami nelupti (oda gerai nuvaloma ir įtrinama druska). Nuluptas ungurys supjaustomas, pasūdomas, apibarstomas maltais prieskoniais, dedamas į keptuvą su prieskoninėmis daržovėmis ir kepamas orkaitėje apie 30 min. (palaistomas atsiradusiu skysčiu).
Tiekiamas ungurys pusdubenyje, papuoštas citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.
Keptą ungurį, užpiltą marinatu ar pomidorų padažu, galima tiekti kaip šaltą užkandį.

» Rašyti komentarą
» Komentarai