Orkaitėje troškintos kepenėlės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 20 gramų
- Grietinėlė, 35%, 15% riebumo, 200 gramų
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Žalumynai, susmulkinti, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaulės kepenys, 700 gramų
Gaminimo instrukcija:
Supjaustyti kepenėles. Sukapoti svogūnus. Pakepinti aliejuje. Po to išmaišyti su miltais, druska ir pipirais.
Sudėti kepenėlių masę į molinį kepimo indelį. Užpilti grietinėle.
Pašauti į 180-200° C orkaitę 1 valandai.
Apibarstyti žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai