Padažas bulvėms
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, laiškai, 1 valgomasis šaukštas
- Petražolės, 1 valgomasis šaukštas
- Krapai, 1 valgomasis šaukštas
- Pelerūnas (kietis), 1 valgomasis šaukštas
- Jogurtas, 200 mililitrų
- Majonezas
- Cukrus
- Pipirai, juodieji
- Druska
- Garstyčios, padažas
- Kiaušiniai, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Visi prieskoniniai žalumynai smulkiai supjaustomi ir užpilami jogurtu, sumaišytu su grietine ar majonezu. Kietai virti kiaušiniai (kiekvienai porcijai po 1—2) pertrinami per sietą, sumaišomi su padažu, pagardinami cukrum, pipirais, druska ir garstyčiomis. Prieš patiekiant, padažas palaikomas šaltai, po to paduodamas prie karštų virtų bulvių (bulvės į jį dažomos). Be kiaušinių paruoštas žaliasis padažas paduodamas ir prie virtos mėsos ar žuvies.
» Rašyti komentarą
» Komentarai