Padažas keptai mėsai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Paprika, 1 vienetas
- Pomidorai, 1 vienetas
- Svogūnai, nedidelis, su laiškais, 1 vienetas
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Griežineliais supjaustyti svogūnus, juos dėti į sviestu įkaitintą keptuve kartu su supjaustytais svogūnų laiškais. Juos gražiai apkepti, sudėti kubeliais pjaustytą papriką, dar šiek tiek pakepinti, tuomet taip pat kubeliais pjaustytą pomidorą ir dar šiek tiek pakepinti. Tuomet apibarstyti druska ir sudėti grietinę, maišant palaukti kol užvirs, nuiimti nuo ugnies.
» Rašyti komentarą
» Komentarai