Padažas su voveraitėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Krapai, švieži arba džiovinti
- Petražolės, šviežios arba džiovintos
- Svogūnai, 1 vienetas
- Aliejus
- Voveraitės, virtos, 1 stiklinė
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Čiobreliai, džiovinti
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
1. Svogūną nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti truputyje aliejaus. Sudėti virtas voveraites ir dar šiek tiek pakepinti.
2. Į keptuvę su voveraitėmis įdėti sviesto, grietinės, išmaišyti. Į padažą įmaišyti prieskoninių žolelių, druskos, pipirų, pakaitinti porą minučių ir patiekti su šiltais „Miltinuko“ cepelinais. Paragaukit, tikrai nesigailėsite!
» Rašyti komentarą
» Komentarai