Padažas su voveraitėmis

Padažas su voveraitėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Krapai, švieži arba džiovinti
  • Petražolės, šviežios arba džiovintos
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Aliejus
  • Voveraitės, virtos, 1 stiklinė
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Čiobreliai, džiovinti
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

1. Svogūną nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti truputyje aliejaus. Sudėti virtas voveraites ir dar šiek tiek pakepinti.
2. Į keptuvę su voveraitėmis įdėti sviesto, grietinės, išmaišyti. Į padažą įmaišyti prieskoninių žolelių, druskos, pipirų, pakaitinti porą minučių ir patiekti su šiltais „Miltinuko“ cepelinais. Paragaukit, tikrai nesigailėsite!

» Rašyti komentarą
» Komentarai