Pakepintos ūmėdės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ūmedės, 300 gramų
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Grietinė, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Druska
- Petražolės
- Krapai
Gaminimo instrukcija:
Ūmėdės perrenkamos, nulaužiamos jų kepurėlės, gerai nuplaunamos, nutvilkomos verdančiu vandeniu, nuvarvinamos ir supjaustomos. Po to pakepinamos kartu su svogūnu įkaitintame aliejuje, įdedama pomidorų padažo, grietinės, druskos ir patroškinama.
Patiekiamos karštos, apibarstytos supjaustytais krapų ir petražolių lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai