Pakora
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pupelės, miltai (Chickpea flour besan), 200 gramų
- Bulvės, didelės, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Aitrioji paprika, pudra
- Druska
- Vanduo, 40 gramų
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Iš miltų ir vandens padaryti labai tirštą tešlą, sudėt druską pagal skonį ir čili pudrą, bulves perpjaut per pusę ir supjaustyt taip kaip norit, bet normalaus storumo. Svogūną supjaustykit didelėm juostom, viską subert į tešlą, išmaišyt su rankom. Įpilt aliejaus į puodą, įkaitint ir dėti po šaukštą tešlos į aliejų - pridėt puodą kiek tilps. Gabaliukai pradės ruduoti, tada reikia traukt ant servetėlės, kad riebalai nubėgtų. Maistas valgomas su naturaliu jogurtu ištrintu su šviežia mėta, jei neturite galima valgyt su visokiausiais jums patinkančiais padažais.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-11 09:42
nu cia kaip kare ciut ne) wa pasakysiu as jum reikia ispanisku zalumynu ,bet lt nera aisku galit ka kita idet wieno swoguno,cili,druskos,zirniu milteliu swiesiai geltoni geriausia artba kukuruzu milteliu ... zaliu bulwiu bulwes supjaustot kaip patogiau aisku neperstorai kitka irgi smulkiai suberiat ant wiersaus milteliu ir su biskuti wandens maisot zekit kad per daug skistai neprisidarytu mases ... tada ikaitinat alieju ir po puse sauksto tos mases detat i alieju wsio astrus kecupas lekste ir skanaus...
2010-04-06 16:17
chickpeas translate avinžirniai
2010-02-14 16:51
is tikro tai cia turetu detis zirniu miltai.
2009-12-20 03:56
Nijole visiskai teisi, sakydama apie daugiau darzoviu.Daznai gaminama su kalafijorais, zirneliais, nuos nuos
2011-06-18 17:56