Panakota su „Matcha“ arbatos milteliais

Panakota su „Matcha“ arbatos milteliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
1 sluoksnis:
  • Grietinėlė, 35%, 300 mililitrų
  • Baltas šokoladas, kapotas, 50 gramų
  • Dansukker želės cukrus , 40 gramų
  • „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1 arbatinis šaukštelis
2 sluoksnis:
  • Grietinėlė, 35%, 300 mililitrų
  • Baltas šokoladas, kapotas, 50 gramų
  • Dansukker želės cukrus , 40 gramų
  • Matcha milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Pagrindui:
  • Gervuogės, 100 gramų
  • Dansukker želės cukrus , 50 gramų
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Uogos: nedideliame prikaistuvyje sumaišykite uogas, cukrų ir sirupą. Virkite 1 minutę.

  2. Uogienę išpilstykite į 4 stiklines. Palikite atvėsti.

  3. 1 sluoksnis: grietinėlę, želės cukrų ir vanilinį cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir pavirkite 30 sekundžių, tada sudėkite kapotą šokoladą ir palikite atvėsti. Atsargiai užpilkite ant uogienės ir palaikykite šaldytuve, kol sustings.

  4. 2 sluoksnis: grietinėlę ir želės cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir pavirkite 30 sekundžių, tada sudėkite smulkintą šokoladą ir pusę šaukštelio žaliosios japoniškos arbatos miltelių. Palikite atvėsti. Atsargiai išpilstykite į visas keturias stiklines. Padėkite į šaldytuvą, kad atvėstų.

  5. Papuoškite kapotu baltuoju šokoladu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Dan Sukker
» Rašyti komentarą
» Komentarai