Panakota su „Matcha“ arbatos milteliais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinėlė, 35%, 300 mililitrų
- Baltas šokoladas, kapotas, 50 gramų
- Dansukker želės cukrus , 40 gramų
- „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinėlė, 35%, 300 mililitrų
- Baltas šokoladas, kapotas, 50 gramų
- Dansukker želės cukrus , 40 gramų
- Matcha milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Gervuogės, 100 gramų
- Dansukker želės cukrus , 50 gramų
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Uogos: nedideliame prikaistuvyje sumaišykite uogas, cukrų ir sirupą. Virkite 1 minutę.
Uogienę išpilstykite į 4 stiklines. Palikite atvėsti.
1 sluoksnis: grietinėlę, želės cukrų ir vanilinį cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir pavirkite 30 sekundžių, tada sudėkite kapotą šokoladą ir palikite atvėsti. Atsargiai užpilkite ant uogienės ir palaikykite šaldytuve, kol sustings.
2 sluoksnis: grietinėlę ir želės cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir pavirkite 30 sekundžių, tada sudėkite smulkintą šokoladą ir pusę šaukštelio žaliosios japoniškos arbatos miltelių. Palikite atvėsti. Atsargiai išpilstykite į visas keturias stiklines. Padėkite į šaldytuvą, kad atvėstų.
Papuoškite kapotu baltuoju šokoladu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai