Paniruotas ožkos pieno sūris
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sūris, ožkos pieno, 400 gramų
- Krakmolas, 30 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai, 300 gramų
- Bonduelle California mix, 400 gramų
- Sviestas, 15 gramų
- Burokėliai, 100 gramų
- Rozmarinas, 1 gramas
- Citrinos, 1 vienetas
- Druska
- Aliejus, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Ožkos pieno sūris supjaustomas po 100 g. Voliojamas džiūvėsiuose po to du kartus kiaušinio plakinyje ir džiūvesėliuose. Kepamas įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių po 2-3 min., kol gražiai apskrus. Būrokėliai verdami kartu su rozmarinais ir citrina. Išvirę nukošiami ir sutrinami su aliejumi ir druska. Daržovių mix‘as apkepamas ant sviesto.
» Rašyti komentarą
» Komentarai