Paniruotas ožkos pieno sūris

Paniruotas ožkos pieno sūris
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sūris, ožkos pieno, 400 gramų
  • Krakmolas, 30 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Džiūvėsėliai, 300 gramų
  • Bonduelle California mix, 400 gramų
  • Sviestas, 15 gramų
  • Burokėliai, 100 gramų
  • Rozmarinas, 1 gramas
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Druska
  • Aliejus, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Ožkos pieno sūris supjaustomas po 100 g. Voliojamas džiūvėsiuose po to du kartus kiaušinio plakinyje ir džiūvesėliuose. Kepamas įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių po 2-3 min., kol gražiai apskrus. Būrokėliai verdami kartu su rozmarinais ir citrina. Išvirę nukošiami ir sutrinami su aliejumi ir druska. Daržovių mix‘as apkepamas ant sviesto.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Bonduelle
» Rašyti komentarą
» Komentarai