Panna cotta su braškių sirupu

Panna cotta su braškių sirupu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanduo, šaltas, 100 gramų
  • Želatina, (Oetker ), 15 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 35 %, 420 gramų
  • Cukrus, 100 gramų
  • Sirupas, braškių, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Vandeny išbrinkinti želatiną.
Puode ant vidutinės ugnies pakaitinti grietinėlę su pienu, cukrumi ir vanile (kaitinti, kol užvirs). Nukelti nuo ugnies, šluotele ,plakant, įmaišyti ištirpintą želatiną, paplakti kol ištirps.
Išpilstyti į formeles ir leisti atvėsti iki kambario temperatūros.Tada dėti į šaldytuvą,kad sustingtų.
Sustingusį desertą išverčiame į lėkštutę ir užpilame braškių sirupu.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Jolanta.M
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Klausimas
2016-02-26 20:03
Pieno kiek?