Panna cotta su braškių sirupu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanduo, šaltas, 100 gramų
- Želatina, (Oetker ), 15 gramų
- Grietinėlė, 35%, 35 %, 420 gramų
- Cukrus, 100 gramų
- Sirupas, braškių, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Vandeny išbrinkinti želatiną.
Puode ant vidutinės ugnies pakaitinti grietinėlę su pienu, cukrumi ir vanile (kaitinti, kol užvirs). Nukelti nuo ugnies, šluotele ,plakant, įmaišyti ištirpintą želatiną, paplakti kol ištirps.
Išpilstyti į formeles ir leisti atvėsti iki kambario temperatūros.Tada dėti į šaldytuvą,kad sustingtų.
Sustingusį desertą išverčiame į lėkštutę ir užpilame braškių sirupu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-02-26 20:03