Papajaus pyragėliai

Papajaus pyragėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tešla, sluoksniuta, 1 vienetas
  • Špinatai, šaldyti malti, 100 gramų
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Varškė, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Sezamas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

špinatus atšildome ir sumaišome su varške, grietine ir prieskoniais. Kiaušinio baltymą atskiriame nuo trynio ir išplakame. Sluoksniuotą tešlą atšildome, šiek tiek pakočiojame ir supjaustome norimo dydžio kvadratais. šepetėliu baltymą tepame ant sluoksniuotos tešlos kvadratėlių, dedame po maždaug šaukštelį špinatų ir varškės masės, lenkiame sluoksniuotos tešlos kvadratėlius taip, kad pasidarytų trikampiai ir užspaudžiame kraštus. Prisigaminus tokių pyragėlių dedame juos į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Jeigu liko kiaušinio baltymo, tai sumaišome su tryniu, jeigu neliko, tuomet vienu tryniu aptepame pyragėlius ir pabarstome sezamo sėklomis. Kepame apie 25 - 30 minučių 180 0C, kol gražiai aprus. Skanaus :)

» Rašyti komentarą