Paprasta pievagrybių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pievagrybiai, 250 gramų
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai
- Bulvės, 2 vienetai
- Vanduo, 1.5 litro
- Sultinys, kubeliais, 1 vienetas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Žalumynai
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Pievagrybius susmulkiname, morką sutarkuojame, svogūną sukapojame ir pakepiname ant sviesto, pagardiname prieskoniais, druska, juodaisiais pipirais. Į verdantį vandenį dedame kubelį, suberiame nuskustas ir smulkiai kubeliais pjaustytas bulves. Po 10 min. sudedame kepintus pievagrybius išmaišome ir nukeliame nuo ugnies. Įmaišome susmulkintų žalumynų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-01-04 11:44
Man ta sriuba nėra tokia jau ir bloga.
2015-05-05 20:23
Toli gražu ne visi kubeliai sintetiniai, ir toli gražu ne kiekvienas turi laiko ir noro kiekvienai sriubai sultinį virti (o ant vandens vargu ar kuriam čia skanu būtų)
O tiems, kurie taip susirūpinę sveikata reikėtų priminti - sriuba apskritai labai nemaistingas patiekalas ("ubagų" maistas), taip kad jei dar ir kubelis kiša koja, nevalgykit išvis
O tiems kurie atsidaro receptus ne šiaip piktiems komentarams parašalioti - puiki sriubytė!
O tiems, kurie taip susirūpinę sveikata reikėtų priminti - sriuba apskritai labai nemaistingas patiekalas ("ubagų" maistas), taip kad jei dar ir kubelis kiša koja, nevalgykit išvis
O tiems kurie atsidaro receptus ne šiaip piktiems komentarams parašalioti - puiki sriubytė!
2015-04-03 23:10
valgik zalius sveikesne busi,ir laika sutaupisi.
2015-01-17 17:10
jei nepatinka tai ir nedėkit, niekas neverčia su įremtu į galvą samčiu.
2016-01-30 11:48