Paprasta pievagrybių sriuba

Paprasta pievagrybių sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pievagrybiai, 250 gramų
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai
  • Bulvės, 2 vienetai
  • Vanduo, 1.5 litro
  • Sultinys, kubeliais, 1 vienetas
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Žalumynai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Pievagrybius susmulkiname, morką sutarkuojame, svogūną sukapojame ir pakepiname ant sviesto, pagardiname prieskoniais, druska, juodaisiais pipirais. Į verdantį vandenį dedame kubelį, suberiame nuskustas ir smulkiai kubeliais pjaustytas bulves. Po 10 min. sudedame kepintus pievagrybius išmaišome ir nukeliame nuo ugnies. Įmaišome susmulkintų žalumynų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lauryna
2016-01-30 11:48
O aš pasigaminau pagal receptą ir puikiai gavosi. Ačiū.
Izabela
2016-01-04 11:44
Man ta sriuba nėra tokia jau ir bloga.
Egle
2015-05-05 20:23
Toli gražu ne visi kubeliai sintetiniai, ir toli gražu ne kiekvienas turi laiko ir noro kiekvienai sriubai sultinį virti (o ant vandens vargu ar kuriam čia skanu būtų)
O tiems, kurie taip susirūpinę sveikata reikėtų priminti - sriuba apskritai labai nemaistingas patiekalas ("ubagų" maistas), taip kad jei dar ir kubelis kiša koja, nevalgykit išvis
O tiems kurie atsidaro receptus ne šiaip piktiems komentarams parašalioti - puiki sriubytė!
aleksandras
2015-04-03 23:10
valgik zalius sveikesne busi,ir laika sutaupisi.
Monika
2015-01-17 17:10
jei nepatinka tai ir nedėkit, niekas neverčia su įremtu į galvą samčiu.