Paprastas lietuviškas troškinukas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, 1 kilogramas
- Mėsa, 500 gramų
- Rauginti kopūstai, 500 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kokosų pienas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apskrudinti įkaitintame aliejuje su druska ir pipirais.
Tada sudėti pjaustytą žiedais svogūną.
Į verdantį pasūdytą vandenį sudėti apkeptą mėsą su svogūnais. Taip pat suberti pjaustytas bulves ir raugintus kopūstus. Viską troškinti apie 20 minučių.
Patiekti galima su kepintais pievagrybiais bei žalumynais ar pomidorų padažu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-06-06 12:07