Paprastas pyragas su aguonomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 150 gramų
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kefyras, 1 stiklinė
- Vanilinas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Aguonos, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Sviestą ištirpinti, palaukti kol šiek tiek atšals. Sumaišyti visus produktus (be miltų) ir palikti. Tuo tarpu galima išplauti indus ir paruošti formą. Į mūsų masę berti miltus – apie 2 stiklines. Tešla neturi būti labai tiršta.
Aš turėjau smulkintų migdolų riešutų – na gal saują. Tai riešutus irgi dėjau į tešlą. Formą patepti sviestu, pilti tešlą ir kepti 160-170 laipsnių temperatūroje 50 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-08-14 18:37
dariau 1 syk lb patiko
2015-04-20 14:59
Viska dariau pagal recepta tik vietoj aguonu dejau obuolius. Vaikams labai patiko o ir kaimyne sake nerealiai skanu . Tai db sia minute vel eisiu kepti.
2015-02-21 18:03
Neblogas pyragas. Kol nepameginsit niekas nepasakys tiksliai kas kaip, nes kiekvieno gi skonis skirtingas
2013-11-17 11:46
Dariau, išėjo truputį kitoks , bet vistiek labai skanus pyragaas ir gaminsiu šiandien dar kartą!
2021-12-09 12:12