Paprastas skanių spurgų receptas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, 300 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Aliejus, kepimui
- Cukraus pudra
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Ištriname varškę su cukrumi.
Įmušame du kiaušinius.
Į masę suberiame miltus ir išminkome tešlą.
Rankas suvilgome su aliejumi (kad neliptų prie rankų tešla) ir formuojame apvalius rutuliukus.
Spurgas kepame įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-04-05 23:25
Labai skanios spurgos! Neįmanoma atsispirti! Super
2016-01-14 23:23
Miltu recepte tiek, kiek reikia! Visur intetnete panasus receptas 'laukioja'. Nepadauginkite, nes bus kietos! Zinoma, darykite is sausos varskes, ne is pakeliu, tad ir miltu nereiks deti be saiko
2015-11-07 17:18
Nes skanu
2015-09-13 14:08
Kepsiu
2018-02-10 16:53