Paprastas trupininis uogų pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Uogos, 1 litras
- Auksaspalvis sirupas, 100 mililitrų
- Sviestas, minkštas, 100 gramų
- Miltai, 90 gramų
- „Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ , 90 gramų
- Avižiniai dribsniai, 80 gramų
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
Sumaišykite uogas, cukranendrių ir vanilinį cukrų. Masę supilkite į pyrago formą.
Paruoškite viršutinį sluoksnį: sumaišykite sirupą, miltus, cinamoną ir avižinius dribsnius. Į rupią masę įmaišykite sviestą.
Miltų masę tolygiai paskleiskite ant uogų.
Kepkite orkaitėje 15–20 minučių, kol įgaus auksinę rudą spalvą.
Tiekite karštą su naminiu vanilės kremu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai