Paprastas trupininis uogų pyragas

Paprastas trupininis uogų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Uogos, 1 litras
  • Auksaspalvis sirupas, 100 mililitrų
  • Sviestas, minkštas, 100 gramų
  • Miltai, 90 gramų
  • „Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ , 90 gramų
  • Avižiniai dribsniai, 80 gramų
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.

  2. Sumaišykite uogas, cukranendrių ir vanilinį cukrų. Masę supilkite į pyrago formą.

  3. Paruoškite viršutinį sluoksnį: sumaišykite sirupą, miltus, cinamoną ir avižinius dribsnius. Į rupią masę įmaišykite sviestą.

  4. Miltų masę tolygiai paskleiskite ant uogų.

  5. Kepkite orkaitėje 15–20 minučių, kol įgaus auksinę rudą spalvą.

  6. Tiekite karštą su naminiu vanilės kremu.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Dan Sukker
» Rašyti komentarą
» Komentarai