Paprastasis šokoladinis pyragas

Paprastasis šokoladinis pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 230 mililitrų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Margarinas, Rama, kepiniams, 200 gramų
  • Kvietiniai miltai, 350 mililitrų
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukraus pudra, dekoravimui
Gaminimo instrukcija:

papildomai reiks 100-150 ml šaldytų arba džiovintų uogų.

Orkaitę įkaitinkite iki 200°C temperatūros. Ištepkite pyrago formą (26-28 cm skersmens) margarinu ir užberkite miltų. Pavartykite formą taip, kad miltai nuklotų visą formos vidų. Likusius miltus iš jos išberkite. Prikaistuvyje išlydykite margariną, sudėkite šokalado gabalėlius. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir leiskite šokoladui ištirpti. Margariną ir šokoladą galima išlydyti ir mikrobangų krosnelėje. Lengvai suplakite kiaušinius su cukrumi, sudėkite šiek tiek atvėsusį šokolado ir margarino mišinį. Suberkite miltus ir cinamoną. Suplakite į vientisą masę ir supilkitę į paruoštą formą. Pyragą apibarstykite uogomis ir kepkite orkaitėje 15-17 minučių. Patiekdami apibarstykite cukraus pudra. Mėgaukitės su ledais arba plakta grietinėle.

» Rašyti komentarą
» Komentarai

2013-05-14 19:30
O būtina dėti margariną skirtą kepiniams
aukse
2012-02-05 13:13
juokauju puikus is antro karto
Katrė
2011-05-05 21:57
Atsiprašau, bet kiek reikia dėti šokolado į šį pyragą?