Paprasti balandėliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Česnakas, 2 skiltelės
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Morkos, didelė, 1 vienetas
- Aliejus, kepimui
- Pomidorų pasta, arba pomidorų padažas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Pomidorų padažas
- Kopūstai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Ryžiai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kopūsto gūžę virinti vandenyje, kad suminkštėtų lapai. Į faršą sudėti: išvirusius ryžius, smulkintą česnaką, druską ir pipirus. Suformuojam balandėlius (į lapą dedame maždaug šaukštą faršo įdaro ir užlankstome), gerai apvoliojame miltuose ir kepame ant gerai įkaitusios keptuvės. Gražiai sudedam į puodą, sudedam tarkuotas morkas, įpilame vandens tiek, kad šiek tiek apsemtų,pagardinam druska ir troškinam 30 min ant silpnos ugnies. Tada supilam pomidorų padažą ir dar patroškinam 25 min. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-30 16:55
Labai skanu zmonytei padariau tik papildziau siek tiek gale troskinimo grietines idejau ir patroskinau pasaka
2011-01-19 20:28
ACIU UZ RECEPTA REIKES PASIGAMINT
2010-12-10 15:20
lyg skanu!
nem nem
nem nem
2009-11-09 10:35
labai paprasta ir skanu
2011-03-06 11:35