Paprasti baltarusiški žagarėliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Actas, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė
- Aliejus, kepimui
- Cukraus pudra
Gaminimo instrukcija:
Sviestą kapoti su miltais, įpilti acto ar spirito ir tiek grietinės, kad tešla būtų kieta (kaip makaronams).
Tešlą įdėti į puodą ir mediniu grūstuvu gerai išmušti.
2 val. palaikyti šaldymo kameroje arba 12 val. - šaldytuve.
Tešlą iškočioti plonu sluoksniu ir išpjaustyti žagarėlius.
Kepti riebaluose (skaniau, kai kepama aliejuje).
Iškepusius - pabarstyti cukraus pudra.
» Rašyti komentarą
» Komentarai