Paprasti baltarusiški žagarėliai

Paprasti baltarusiški žagarėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Actas, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė
  • Aliejus, kepimui
  • Cukraus pudra
Gaminimo instrukcija:

Sviestą kapoti su miltais, įpilti acto ar spirito ir tiek grietinės, kad tešla būtų kieta (kaip makaronams).
Tešlą įdėti į puodą ir mediniu grūstuvu gerai išmušti.
2 val. palaikyti šaldymo kameroje arba 12 val. - šaldytuve.
Tešlą iškočioti plonu sluoksniu ir išpjaustyti žagarėlius.
Kepti riebaluose (skaniau, kai kepama aliejuje).
Iškepusius - pabarstyti cukraus pudra.

» Rašyti komentarą
» Komentarai