Paprasti lietuviški sausainiai

Paprasti lietuviški sausainiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 150 gramų
  • Cukrus, 150 gramų
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukraus pudra, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Išplakite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Į kiaušinių plakinį sudėkite sutarkuotą sviestą, suberkite kepimo miltelius ir miltus. Labai gerai išminkykite tešlą.
Išminkytą tešlą palaikykite šaldytuve bent 1 valandą.
Pasinaudodami specialia mėsmalės detale „sumalkite“ norimo ilgio sausainius.
Kepkite 15-20 minučių 200° C orkaitėje.
Iškepusius sausainius apibarstykite cukraus pudra.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Gabija
2017-03-25 22:14
Visai neblogai
Snaigė
2016-12-18 13:36
Pabandysime siandein pasidarysi atrodo tikrai skaniai. !!!!!
Lina
2016-11-27 14:41
Be mesmales galima per konditerini svirksta tik reikia minkstesnes teslos.
gabrielius
2016-11-20 10:27
lapai skanu
Bandysiu
2016-07-20 14:22
Puikūs ir lengvai paruošiami sausainiai. Patarimas norintiems, kad dar puošniau atrodytų apšlakstyti šokoladu.