Paprasti sausainiai su šokolado glaistu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, arba margarinas, 250 gramų
- Cukraus pudra, 100 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Krakmolas, 250 gramų
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Druska
- Juodasis šokoladas, papuošimui, 100 gramų
- Juodasis šokoladas, papuošimui, 80 gramų
Gaminimo instrukcija:
Ištirpintą sviestą išplakite su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi.
Po to suberkite krakmolą, miltus, žiupsnelį druskos ir maišykite. Kai nesimaišo, baikite tešlą minkyti rankomis. Kad tešla prie rankų labai neliptų, rankas susivilgykite šaltu vandeniu.
Tešlą susukite į volelį ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Kiekvieną tešlos gabaliuką suplokite ir į vidurį įdėkite šokolado gabaliuką arba šokoladinį saldainį (nedidelį). Galiausiai tešlą vėl susukite, kad gautųsi apvalus sausainis su įdaru viduje.
Sausainius sudėkite į kepimo skardą, išklotą popieriumi, ir kepkite 180° C orkaitėje 10 minučių.
Gavosi apie 40 sausainių.
Papuoškite juos ištirpintu šokoladu ir likusiais saldainiukais.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-09-07 21:54
Labai skanu ačiū
2013-09-07 21:55