Paprasti virtinukai su mėsa
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, trinys, 1 vienetas
- Vanduo, 100 mililitrų
- Druska
- Kvietiniai miltai, pagal poreikį
- Kiaulienos faršas, 100 gramų
- Jautienos faršas, 100 gramų
- Kiaušiniai, trinys, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
Gaminimo instrukcija:
Tešlai skirtus produktus sumaišome, minkome tešlą. Ją iškočiojame, išspaudžiame norimo dydžio skritulėlius, į juos dedame mėsos paruošto įdaro, užspaudžiame kraštelius ir susukame juos "virvute". Suformuotus virtinukus dedame į pasūdytą verdantį vandenį ir verdame apie 20 min. Išgriebtus apipilame lydytu sviestu, kad tarpusavyje nesuliptų. Patiekiame su grietine.
» Rašyti komentarą
» Komentarai