Paprasti virtinukai su mėsa

Paprasti virtinukai su mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, trinys, 1 vienetas
  • Vanduo, 100 mililitrų
  • Druska
  • Kvietiniai miltai, pagal poreikį
  • Kiaulienos faršas, 100 gramų
  • Jautienos faršas, 100 gramų
  • Kiaušiniai, trinys, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Mairūnas
Gaminimo instrukcija:

Tešlai skirtus produktus sumaišome, minkome tešlą. Ją iškočiojame, išspaudžiame norimo dydžio skritulėlius, į juos dedame mėsos paruošto įdaro, užspaudžiame kraštelius ir susukame juos "virvute". Suformuotus virtinukus dedame į pasūdytą verdantį vandenį ir verdame apie 20 min. Išgriebtus apipilame lydytu sviestu, kad tarpusavyje nesuliptų. Patiekiame su grietine.

» Rašyti komentarą
» Komentarai