Paprikų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Paprika, raudonos, 500 gramų
- Svogūnai, 125 gramai
- Sviestas, 40 gramų
- Sultinys, mėsos, 500 mililitrų
- Migdolai, skaldyti, 20 gramų
- Grietinėlė, 35%, 250 mililitrų
- Pomidorai, tyrė, 2 valgomieji šaukštai
- Krienai, tarkuoti, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus
Gaminimo instrukcija:
Paprikas perpjauti į 4 dalis. Išpjauti sėklalizdžius, išskobti sėklas ir supjaustyti mažais gabaliukais.
Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti su paprikų gabalėliais, kol suminkštės. Supilti mėsos sultinį ir 20 minučių virti ant silpnos ugnies. Grietinėlę išplakti iki putų. Migdolus paspraginti sausoje keptuvėje.
Sriubą pertrinti per sietelį, pagardinti pipirais, pomidorų tyre, krienais ir cukrumi.
Sriubą pasūdyti ir sumaišyti su puse plaktos grietinėlės. Išpilstyti į lėkštes, papuošti likusia plakta grietinėle ir spragintais migdolais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai