Papuošta kepta lydeka
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jūros lydeka, 1 vienetas
- Vanduo, 1 stiklinė
- Citrinos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Puošimui papildomai reiks:
1 indelis konservuotų kukurūzų
pusė pomidoro
pusė citrinos
4 alyvuogės
truputis petražolių.
Išvalykite lydeką. Svogūną supjaustykite kubeliais, išspauskite citrinos sultis.
Lydeką įtrinkite druskos, pipirų, citrinos sulčių bei svogūno kubelių mišiniu ir palikite 30 min.
Tuomet nuo lydekos viršaus nuimkite svogūno kubelius ir sudėkite juos į lydekos pilvo ertmę. Į skardą įpilkite vandens, dėkite į ją lydeką, sviestą ir kepkite 200-220° C temperatūros orkaitėje, kol žuvis suminkštėja. Prieš patiekdami papuoškite konservuotais kukurūzais, pomidorų skiltelėmis, citrina, alyvomis ir žaliomis petražolių šakelėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-03-11 13:44