Parauginti agurkai

Parauginti agurkai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, 2 kilogramai
  • Vanduo, 2 litrai
  • Česnakas, 5 skiltelės
  • Vyšnių lapai, 6 vienetai
  • Krapai, žiedynų su kotais, 5 vienetai
  • Lauro lapai, 4 vienetai
  • Juodųjų serbentų lapai, 3 vienetai
  • Krienų lapai, 2 vienetai
  • Druska, 4 valgomieji šaukštai
  • Prieskonių mišinys, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Pirmiausia agurkus pamerkiame į šaltą vandenį ir paliekame porai valandų.

  2. Ištirpiname druską vandenyje. Vandenį geriausiai imti šulinio arba šaltinio, jei tokio nėra galima imti vandenį buteliuose.

  3. Imame indą kuriame sūdysime agurkus (stiklinis, emaliuotas), išdėliojame turimus lapus, krapus, česnaką ir dedame agurkus.

  4. Ant viršaus vėl dedame žalumynus ir prieskonius, paskui vėl agurkus.

  5. Suberiame prieskonius ir užpilame sūriu vandeniu.

  6. Paliekam nakčiai kambario temperatūroje, po to statome į šaldytuvą.

  7. Aš dar ant viršaus sudėjau visą česnako galvutę.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Tango su Helena
» Rašyti komentarą
» Komentarai