„Paršiukai“
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kopūstai, rauginti, įdarui, 500 gramų
- Svogūnai, įdarui, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, įdarui
- Kiaušiniai, tešlai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, įdarui, 500 gramų
- Kvietiniai miltai, tešlai, 500 gramų
- Mielės, tešlai, 7 gramai
- Pienas, tešlai, 1.5 stiklinės
- Aliejus, tešlai, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, tešlai, 1 vienetas
- Cukrus, tešlai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska, tešlai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Išmaišykite mieles šiltame piene.
Į pieną įmaišykite cukrų, druską, aliejų ir kiaušinio plakinį.
Suberkite miltus ir išminkykite.
Kiaulienos faršą pakepinkite keptuvėje kartu su kopūstais ir svogūnu. Jei mėsa liesa, tai kad nesviltų keptuvės turinys įpilkite šiek tiek vandens. Vis pamaišant pakepinkite 10 minučių.
Po to įmaišykite kiaušinį ir pipirus.
Imkite po gabaliuką tešlos ir suformuokite paplotėlius.
Ant paplotėlio dėkite po šaukštą įdaro ir suspauskite. Įdaras turi likti paplotėlio viduje.
Iš likusios tešlos suformuokite paršeliui ausis ir nosį.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-11-23 13:29
Imkite po gabaliuką tešlos ir suformuokite paplotėlius.
Ant paplotėlio dėkite po šaukštą įdaro ir suspauskite. Įdaras turi likti paplotėlio viduje.
Iš likusios tešlos suformuokite paršeliui ausis ir nosį. (anonime) va kaip
Ant paplotėlio dėkite po šaukštą įdaro ir suspauskite. Įdaras turi likti paplotėlio viduje.
Iš likusios tešlos suformuokite paršeliui ausis ir nosį. (anonime) va kaip
2012-02-01 22:14
O TAI KAIP PADARYTI TA PARSIUKU FORMA
2012-01-04 12:18
kaip puošmena ir kaip užkandis
2011-11-30 15:59
O jau kokie simpatukai! Tik, aišku, kantrybės reikia juos ruošiant.
2015-02-06 21:24