Pasninko blyneliai

Pasninko blyneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 4 stiklinės
  • Vanduo, 2 stiklinės
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Visus produktus išmaišome. Iš gautos masės padarome kočiojamą tešlą. Ja iškočiojame ir dedame ant krosnies rinkių. Iškepus blynus galima valgyti su ištirpintu sviestu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ina
2015-05-12 23:06
Ooo...pats skaniausias vaikystes prisiminimas..su uogiene ir pienu.Daug ka atiduociau dabar uz juos .Bandziau orkaitej kept-ne tas...Beje, zemaitijoj juos plunsiais vadino..
recepto savininke
2011-05-04 20:33
labai aciu kad patiko... o del krosnes tai jo pas mama i kaima nuvaziuokit tikrai rasite
Lina
2011-04-20 19:09
tik krosnį reik turėt
lin
2011-01-11 22:10
gerai paprasta ir skanu
Mamyte
2011-01-09 15:08
labai skanu