Pastarnokai su svogūnų laiškais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pastarnokas, 600 gramų
- Svogūnai, laiškai, 350 gramų
- Kiaulienos lašiniai, rūkyti, 120 gramų
- Grietinė, 1.5 valgomojo šaukšto
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Pastarnokai nuskutami (kad nepatamsėtų, palaikomi parūgštintame vandenyje) ir stambiai sutarkuojami. Lašiniukai supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnų laiškais. Viskas sumaišoma, pasūdoma, suberiami pipirai, pagardinama grietine. Maišant pakepinama. Valgomi karšti, su duona.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-29 23:15
Nieko neina suprast, man, kaip ne kulinarui.. kada sudet tuos pastarnokus?
2015-03-19 17:36