Paštetas

Paštetas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulės kepenys, 500 gramų
  • Kiauliena, pažandė, 500 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Kepenis ir pažandą virti atskirai kokią valandą. Palikti 250g jų nuoviro (sultinio). Ataušinti, sumalti per mėsmalę kepenis, pažandę, morką virtą, pakepintus svogūnus, supilti į puodą, įpiti sultinio, druskos, pipirų pagal skonį, smulkintą česnaką. Virti ant mažos ugnies ir maišyti kokias 30min. Supilti į dubenėlį, ataušinti ir laikyti šaldytuve kol sustings. Labai pigus ir skanus paštetas!

Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
as viska permalu kokius 4 kartus. va tada tikrai geras iseina.
2017-03-08 14:17
oi ne toj vietoj varda parasiau bet nieko
kristina
2011-02-11 13:37
Be jokiu E ,GMO ir dar visokiu neaiskiu priedu.Pasaka
lina
2010-10-30 13:21
butinai reikia pasigaminti- juk zymiai skanesnis ir sveikesnis pastetas nei parduotuves, ir dar zymiai pigiau. aciu uz recepta
jurgita
2009-07-16 17:34
JAUCIU MANO SUNELIUI PATIKTU...NES IS PARDES JIS LABAI JAU MEGSTA. O CIA VA PRASAU IR NATURALUS, IR PAPRASTAS
valerija
2009-03-27 10:19
Eina sau kaip skanu