Patisonai su grybais ir daržovėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Salierai, 2 vienetai
- Patisonai, 600 gramų
- Grybai, bet kokių, 200 gramų
- Pomidorai, 5 vienetai
- Sviestas, 150 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Morkos, 2 vienetai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pavoliojami miltuose ir iškepami svieste. Atskirai pakepinami grybai, tarkuoti salierai ir morkos. Į juos sudedami nulupti supjaustyti pomidorai, grietinė, pasūdoma ir troškinama. Ištroškinti grybai su daržovėmis sukrečiami ant pakepintų patisonų ir iš karto tiekiami.
» Rašyti komentarą
» Komentarai