Patisonai tešloje

Patisonai tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Taukai (kiaulių), tirpinti, 0.5 stiklinės
  • Patisonai, 600 gramų
  • Kvietiniai miltai, 200 gramų
  • Mielės
  • Citrinų sultys
  • Druska
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Paruošiama tešla - miltai su kiaušiniu ir mielėmis, šiek tiek vandens išmaišomi. Tešla turi būti tiršta.

Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, iš abiejų pusių apveliami tešla ir iškepami taukuose. Iškepti patisonai sudedami į pašildytą pusdubenį ir apšlakstomi citrinos sultimis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Kur einam mes su knysliuku, neklausinėkit mūs. (Music)
2010-08-18 14:05
arselis:
(anonimas)
2009-08-07 21:05