Patisonai tešloje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Taukai (kiaulių), tirpinti, 0.5 stiklinės
- Patisonai, 600 gramų
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Mielės
- Citrinų sultys
- Druska
- Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Paruošiama tešla - miltai su kiaušiniu ir mielėmis, šiek tiek vandens išmaišomi. Tešla turi būti tiršta.
Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, iš abiejų pusių apveliami tešla ir iškepami taukuose. Iškepti patisonai sudedami į pašildytą pusdubenį ir apšlakstomi citrinos sultimis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-08-07 21:05
2010-08-18 14:05